За нас

 

Electrostimulator.bg е част от серия сайтове създадени от 15СЕК ЕООД / 15SEC LTD, посветени на уелнеса, рехабилитацията и спорта. Компанията е с офис на адрес бул. Витоша 72, ет.3  София 1463 България 15СЕК ЕООД ,  която от години работи в областта на психо-физическо състояние на човека.

Поради тази причина, добре запознати с ползите, които могат да дадат професионалните електростимулатори,15SEC LTD е Вашия избор за най-добро оборудване, което е на пазара.

Екипът на 15SEC LTD е винаги на ваше разположение за съдействие, както преди да направите избора на продукт, така и след това. 15SEC LTD е винаги в състояние да осигури необходимата помощ и съвети, и да Ви помогне да изберете най-доброто в областта на електростимулацията, свързана с вашите нужди.

15SEC LTD е компания, специализирана в областта на услугите за електронна търговия. За управлението на нашия сайт се използват външни консултанти, експерти в областта на здравето и фитнеса.

Мисията на Electrostimulator.bg е да избере и предложи най-добрите продукти за благосъстоянието на клиента.

Професионалният екип на фирмата е отговорен за осигуряване на пълна подкрепа при избора на различни продукти и след покупката, като осигурява обслужване, ориентирано изцяло към клиента.

Нашите сайтове

www.adieta.it , която е основана през 2000 г., като информационен сайт, посветен на здравето, фитнеса и поддържането на добра форма.

За кратко време Adieta.it се превръща в основен ориентир в интернет пространството, в Италия, за теми, свързани със спорта и благосъстоянието.

 

 

 

Нашият екип :

Dr. Vincenzo Testa
Dietista Silvia Brazzo
Prof. Sergio Zilio
Stefano Venuti
Dott. Giuseppe Arcuri
Dott.sa Yordanka Yanakieva
Svetoslav Gopev